Problemi cine zivot super-heroja mnogo zanimljivijim!

Bas su dosadni super-heroji koji nemaju slabu tocku.Ubija me naprimjer Superman.Mislim u cemu je stos?Mozes ga samarati nuklearnim bojevim glavama a on od dosade cacka zube.Dobro,malo ga osamuti kriptonit,ali to je to.Frajer je nedodirljiv i samim tim nezanimljiv.Citatelju ne preostaje nista drugo nego vjecito prezvakati istu pricu:zlocinac skuha plan,Superman dozna za to,zatim ga sklepa.Zijev!Sljedeci svezak molim.
Ali zato i sad grizem nokte zbog Daredevila.Mislim ljudi covjek je slijep,vjerujete li da mu je lako ,zatvorite oci pa se probajte desetak minuta snaci i to bez osjetila vida.Nimalo zabavno.
I jos se suocite sa Bullseyeom ili gospodinom Hydeom.Sta mislite kako covjek uziva u svijetlim bojama na polju tulipana,kako gleda nijeme filmove Charliea Chaplina,sta radi za stolom kafica kada pored njega prodje djevojka u ljetnoj haljini?
I tako dolazimo do Spider-Mana.Ne brinem se ja za njega,taj ce se decko izvuci iz svake zamke manje-vise citav,no kako ce preci tinejdjerske muke,hoce li mu prekid s djevojkom tesko pasti,zatim smrt ujaka Bena.
E to je pravi zivot za pravog Super-heroja.

5 komentara

Komentariši